Νέοι κεραυνοί Τζαβάρα κατά Μητσοτάκη για τις υποκλοπές (βίντεο)

Σταθερά εκτός «γαλάζιας γραμμής» παραμένει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Τζαβάρας, ο οποίος εκτόξευσε νέους «κεραυνούς» περί παραβίασης του Συντάγματος και του Δημοκρατικού πολιτεύματος κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης.

Ο γαλάζιος βουλευτής, που έχει διαχωρίσει τη θέση του από τις πρώτες ημέρες που ξέσπασε το σκάνδαλο, μίλησε, χθες, στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ, σχολιάζοντας τις εξελίξεις.

Δείτε επίσης:

“Τελείωσε” Μητσοτάκη ο Καραμανλής από τα Ανώγεια: Ζήτησε κάθαρση στο σκάνδαλο των υποκλοπών

Νέες “βόμβες” Όλγας Κεφαλογιάννη κατά Μητσοτάκη για τις υποκλοπές και το απόρρητο (βίντεο)

Σπηλιωτόπουλος κατά Μητσοτάκη για τις υποκλοπές: Σε άλλη xώρα θα είχε παραιτηθεί Να αναλάβει την ευθύνη (βίντεο)

«Η περίπτωση του κ. Ανδρουλάκη, αρχηγού κόμματος που παρακολουθείται από την ΕΥΠ, είναι μια εξόχως σοβαρή περίπτωση παραβίασης του Συντάγματος και του δημοκρατικού πολιτεύματος. Αυτό όμως που εντυπωσιάζει και εγώ δεν μπορώ να το χωνέψω εύκολα, πώς είναι δυνατόν να συνδέεται με την προστασία της εθνικής ασφάλειας ένας δημοσιογράφος που προσπαθεί να αποκαλύψει σκάνδαλα ή διαφθορά στον τραπεζικό τομέα. Αντίθετα, λόγοι εθνικής ασφαλείας επιβάλλουν να πατάξουμε τη διαφθορά και κυρίως να καταπολεμήσουμε το «μαύρο χρήμα» που κυκλοφορεί άφθονο.», είπε με νόημα.

Σε άλλο σημείο της παρέμβασής του, μάλιστα, έκανε λόγο για την ανάγκη σύμπλευσης των δημοκρατικών δυνάμεων, προκειμένου να υπερασπιστούν το Σύνταγμα, το κράτος δικαίου και τα ατομικά δικαιώματα.

«Έχουμε πάρει στραβό δρόμο» είπε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει «αυτά για μένα έχουν να κάνουν με την εθνική ασφάλεια, την εσωτερική και την εξωτερική. Γι’ αυτό είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι όλες μαζί οι δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου πρέπει να υπερασπιστούμε το Σύνταγμα, τα ατομικά δικαιώματα και το κράτος δικαίου. Πιστεύω ότι εδώ έχουμε πάρει έναν στραβό δρόμο. Απ’ ότι φαίνεται πρέπει να ξεκινήσουμε από τα θέματα της προστασίας, ισχυρής προστασίας, των ατομικών δικαιωμάτων γιατί αυτά είναι που επλήγησαν. Δεν επλήγη η ΕΥΠ».

Η τοποθέτηση από το 34ο λεπτό και μετά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί